Daniel Craig, die sinds 2005 de rol speelt van James Bond, komt in april 2020 voor het laatst in actie als de 007-agent. Aanvankelijk sloeg hij de rol een paar jaar geleden af en kondigde aan niet meer in de huid te willen kruipen van de spion. EON Productions, de studio achter James Bond, deed haar uiterste best om Daniel Craig nog een laatste maal in actie te krijgen als Bond, James Bond.

Daarvoor moest er flink in de buidel getast worden. Met de laatste deal die ze de acteur boden, moest hij twee films nog maken als de geheimagent. Het ging hier om een bedrag van €88 miljoen. Dit sloeg hij echter af.

Maar voor welk bedrag komt hij nu wel uit zijn bed? Naar verluidt krijg Daniel voor zijn laatste keer James Bond in de film ‘No Time To Die’ een vergoeding van een dikke €55 miljoen. Dit is een flink percentage meer dan de film ‘Spectre’, waar hij €41 miljoen voor kreeg.

Met een speelduur van ongeveer 2 uur en 20 minuten, krijgt de acteur omgerekend vier ton per minuut op het scherm.

De vorige acteurs mogen wel even achter de oren krabben. Want als we kijken naar de eerste James Bond-acteur, Sean Connery, moest deze arme sloeber het doen met €8 miljoen voor zes films en Daniels voorganger Pierce Brosnan harkte ongeveer €19 miljoen bij elkaar.

2 april 2020 wordt de nieuwste, en dus laatste Bond-film met Daniel Craig, verwacht in de bioscoop.

Foto: Hollywood.com

Laat een bericht achter