Altijd schrikken als je wordt aangereden. Bijkomende schade is vaak onvermijdelijk, denk aan vangrail, lantaarnpaal of een andere auto. Maar extra zuur is het als je twee andere auto’s raakt, vooral als die meer kosten dan menig huis.

Paul Dubois zal zich afgelopen vrijdag, 6 maart, nog lang heugen. Waarschijnlijk de rest van zijn leven. Wat is er gebeurd? Paul reed rustig op de weg, chillend in z’n BMW X5 in Scottsdale, Amerika. Totdat hij plots wordt aangereden door een andere auto. Zijn auto schiet naar de zijkant en ramt daar een McLaren, die bij de dealer buiten staat geparkeerd. Auw! En tot overmaat van ramp schiet deze door het raam van de gevel heen en ramt binnen nog eens een McLaren die nóg duurder is. De schade: dat wil niemand zeggen. Waarschijnlijk omdat ze nog aan het huilen zijn.

De getroffen auto buiten is er het ergst aan toe. De McLaren binnen heeft minder schade, maar het is al erg genoeg. Enige geluk is dat de BMW niet een paar meter verder terecht is gekomen, want daar had hij een McLaren GT geraakt. Nóg duurder. Maar zo spannend hoeven we het verhaal niet te maken, want dat is niet gebeurd.

De jongen heeft geen schuld in het geheel, maar de discussie is nu wel met advocaten gaande wie voor de schade mag gaan betalen.

Even voor de vorm; er is niemand gewond geraakt.

Foto’s: Facebook en Chase Heath

Laat een bericht achter