Caviar klinkt natuurlijk al niet heel erg goedkoop. Als het op je toastje zit, vreet je al snel voor enkele tientjes in één hap weg. Dit bedrijf doet dan ook z’n naam eer aan door hoesjes en accessoires te maken voor smartphones met een prijskaartje waar je ‘u’ tegen zegt.

Al eerder hebben wij geschreven over de AirPods van Caviar, met een prijs waar menig gezin 2-3 jaar van rond moet komen. Nu, dames en heren, hebben we een nieuwe gadget gevonden die je ogen versteld doen staan, vooral ook als je naar het prijskaartje staart.

Caviar betreedt de markt nu met een hoesje voor de nieuwste Samsung Galaxy S20 Ultra. De prijs van deze telefoon begint ook pas vanaf €1.200-nog-wat en dat verbleekt werkelijk bij de prijs van het hoesje dat Caviar jou biedt. Je zou bijna een hoesje kopen voor je hoesje.

Geïnspireerd door de vier icoontjes van een spel kaarten, koop je een gelimiteerd hoesje naar smaak voor je nieuwste Android-toestel. Wat past het beste bij jou? Je kunt kiezen uit een harten-, ruiten-, klaver-, schoppen- of zelfs een joker-hoesje. Allen gegraveerd met het merklogo en bestaande uit gouden, zwarte of rode onyx composiet.

Niet voldoende en wil je echt de blits maken met je nieuwe hoesje? Koop dan de 24-karaats vergulde Joker, met reliëfgravure, zwarte onyx en kiriniet composieten. Verder is ‘ie nog versierd met drie glanzende robijnen en drie saffieren.

Prijzen liggen tussen de $5.290,- tot $39.900,-.

Bron: Caviar

Laat een bericht achter