Contactloos betalen is tegenwoordig dé manier om jezelf langs de kassa te snellen. Dit kan via de bankpas, steeds vaker met je telefoon, maar sinds kort ook met een armband van Armillion. 

Mocht je de behoefte voelen om je nieuwe Porsche niet via een telefoontje naar de bank te voldoen, of ‘ouderwets’ met de bankpas langs het pinapparaat te glijden, dan biedt deze Armillion-armband de uitkomst. Deze armband maakt contactloos betalen mogelijk tot een bedrag van €220.000,-.

De armband, ondersteund door Mastercard, hoeft niet opgeladen te worden. Dus je zult nooit voor schut staan in een duur restaurant met betalen en de zoektocht naar een stopcontact zul je niet hoeven af te leggen.

Je hoeft natuurlijk niet elke dag een groot bedrag uit te geven, want de armband reageert ook op kleine bedragen, zoals een bakje kaviaar voor een paar honderd euro. Maar het is gewoon handig dat als je een keer iets koopt van boven een ton, dat dit gewoon lekker contactloos kan. Je kent het gevoel wel.

Het is niet alleen een armband met een stukje intelligentie dat toegang biedt tot betalen met hoge bedragen. Hij ziet er ook nog eens goed uit. Gemaakt van keramiek, afgewerkt met een diamanten coating tegen krassen, het heeft de technologie van een high-end Zwitsers horloge en je kunt ‘m bestellen in het rose of goud.

Nu zijn er nog twee dingen belangrijk: de prijs en…kan ‘ie nog meer? Ja, zeker. Voordat we gaan onthullen dat hij meer dan €40.000,00 kost, vertellen we je dat de armband je ook toegang kan verlenen tot je auto, je huis en eigenlijk elk gewenst elektronisch slot en alarmsysteem. Dus naast de portemonnee, worden ook sleutels een heel vreemd object voor jou waar alleen mensen met hun ‘€25,00-limiet’ mee rondlopen.

Nou, de prijs, spannend: €40.000,00. Maar wat je nog niet wist is dat van elke editie die Armillion uitbrengt, er echter maar 10 in de wereld in omloop zullen gaan. Dus twijfel niet langer en bestel!

Bron: GQ Magazine

 

Laat een bericht achter