Nicki Minaj is een bekende en succesvolle rapster in de hiphopwereld. Dat blijkt uiteindelijk ook op de bankrekening. De rekening van Nicki Minaj heeft namelijk de $100 miljoen bereikt. Het maakt haar trouwens ook meteen de rijkste vrouwelijke rapper ter wereld.

Even een kleine greep uit de verdiensten: The Pinkprint Tour in 2014 leverde haar $22 miljoen op. De opvolger The Pink Friday: Reloaded Tour nog eens $10 miljoen. Voor twee keer touren is dat al meer dan $30 miljoen. Daarnaast heeft ze ook nog gejureerd bij American Idol. Salaris: $12 miljoen.

De streamingdienst van Jay-Z is ongeveer $600 miljoen waard, en ja, Nicki Minaj heeft daar aandelen. Om precies te zijn 3%. Dat is op zo’n bedrag toch een lekker zakcentje.

Reclames laten we even achterwegen. Dus we noemen geen Pepsi, Beats By Dre of Adidas.

Het is natuurlijk een megabedrag waar velen van ons van dromen. Al halen we maar één miljoen, dan hoor je ons al niet klagen. Maar het verbleekt bij haar mannelijke collega’s. Zo wordt het vermogen van Jay-Z geschat op 1 miljard dollar en het vermorgen van P. Diddy op $855 miljoen. Op nummer drie treffen we Dr. Dré met een lekkere $820 miljoen.

Foto: Republic

Laat een bericht achter