Het is algemeen bekend dat Apple dure producten op de markt brengt. Maar sommige mensen willen nu eenmaal nog meer geld uitgeven om het meest exclusieve product van deze techgigant in bezit te krijgen. Daarom betaalde iemand het bedrag van $67.000 voor de nieuwe AirPods Pro.

De naam van de ontwikkelaar staat ons al aan; Caviar. Daar waar de meeste klanten van Apple de opladers, docking-stations en hoesjes van andere merken kopen, omdat het goedkoper is, kun je dus bij Caviar afwijken van het dure merk, om nog duurder te doen.

Het luxe techbedrijf, gevestigd in Rusland, werd opgericht in 2011 en ging al snel aan de gang met het nóg luxer maken van iPhones en andere Apple-producten. Helaas voor de liefhebber, met een gevulde portemonnee die nu denkt; ”Yes! Die wil ik!” Helaas. Het setje gouden oordopjes is verkocht.

Maar, lieve menschen, er is nog hoop, want Caviar zit niet stil en gaat verder! Ze bieden nog apparaathoezen, variërend van traditioneel leer van runderen, tot topkwaliteit alligator- en pythonleer. Deze prijzen beginnen trouwens iets lager, namelijk vanaf $1.000.

Bron: Caviar

Laat een bericht achter