De Sovaro Luxury Cooler is dé koelbox die je moet hebben om met een luxe tintje op het strand te zitten. Niet alleen koelt hij als een idioot, maar behoudt de koele temperaturen binnenin door middel van kurk. Wij zijn fan! *start TellSell-tune*

Een koelbox is ook maar gewoontjes als je er één koopt zoals we die allemaal kennen: opvallende kleuren of juist heel wit, niet sexy en met wat koelelementen erin is je bolletje brood met kaas na een half uur een lekker sappig sponsje.

Met de Sovaro Luxury Cooler ga je in stijl het strand op. Deze indrukwekkende koeler is bestand tegen elk seizoen en tegen temperaturen tot maar liefst 540 graden Celsius! Met al deze warmterecords van de afgelopen dagen kunnen we je garanderen dat deze koelbox het zeker mee kan naar het strand tot 2023.

Met behulp van kurk als isolatie aan de binnenkant en aan de buitenkant polycarbonaat, kun je zonder koelelementen als je hapjes en drankjes koel houden. De Sovaro Luxury Cooler heeft een handig handvat en wieltjes voor een soepel transport. Kijk, zo krijg je geen hernia van je eigen bier.

De inhoud is ook belangrijk, want hoeveel kan er nu mee? Nou, laten we het zo zeggen; de grootste uitvoering kan 18 (!) flessen wijn rechtop kwijt.

Prijs: $359,99

 

Bron: The Gadget Flow

Laat een bericht achter