Talent komt in vele vormen en maten. Zo kun je goed zijn in zingen, pianospelen, voetballen of een record zetten in frikandellen eten. Maar dergelijk talent is niet voor iedereen weggelegd. Net zoals de schrijver van dit bericht, lopen er velen op deze aardkloot rond zonder enig schijntje talent in ook maar íets. Maar dat is verleden tijd, vrinden! Vanaf vandaag zijn we állemaal goed in golf.

Nissan gooit de golfwereld op z’n kop met hét ultieme golfballetje dat valsspelen naar een hoger niveau tilt. Met de ProPilot Golfball is enkel een tikje tegen de bips van het balletje voldoende om een hole-in-one te slaan. De bal gaat namelijk zelf op zoek naar de hole.

Nissan komt met deze ludieke gadget naar aanleiding van haar ProPilot-systeem dat haar opwachting zal maken in de nieuwe Skyline deze herfst. De auto stuurt hiermee zelf bij en in de toekomst haalt ‘ie je op, zet ‘ie je af en gaat de auto zelf op zoek naar een parkeerplek. De bal is helaas enkel een concept ter promotie, maar het zou dus wel erg fijn zijn als dit mogelijk wordt gemaakt, Nissan. Wij non-talenten kunnen zo zonder enig gevoel van handicap door het leven.

Check hieronder hoe een vier-jarig jongetje de ene na de andere hole-in-one slaat.

Bron: Nissan

 

Laat een bericht achter