Menig mensch heeft waarschijnlijk al een kijkje genomen op de site van Apple om te checken hoe duur nu de iPhone 11 Pro Max is. Wij verklappen het alvast: € 1.659,00. Dit is wel inclusief BTW, maar exclusief de Apple Care. Wil je deze er graag bij? Dan kost je dat nog eens €229,- extra. Maar het kan gekker. De duurste smartphone ter wereld laat de iPhone 11 Pro Max op een wegwerptelefoon lijken.

Een door Stuart Helix ontworpen iPhone 5 maakt dit ‘oude’ toestel van een Chinese zakenman de duurste die er momenteel in bezit is van iemand. Het logo van Apple bevat 53 foutloze diamanten en het massieve goud komt je aan alle kanten tegemoet.

Het kostte de bouwer van dit prachtig stukje kunst ruim negen weken om te maken. De homeknop is een hele bijzondere, want die is gemaakt van een zwarte, diep geslepen diamant en en de randen van de iPhone zijn ingelegd met 600 witte diamanten, gedekt met een gouden laagje.

Prijskaartje: €11 miljoen.

We zijn benieuwd of deze man na zijn twee-jarig abonnement het toestel heeft gehouden of heeft ingeruild voor een nieuw modelletje…

Foto’s: https://stuarthughes.com/shop/luxury-mobile-phones/apple/iphone-5-black-diamond/

Laat een bericht achter