Fans van een potje poolen opgelet, want we hebben hier iets heel gaafs voor jou. Namelijk de duurste pooltafel ter wereld. En de tafel ziet er super strak uit!

En ja, daar betaal je ook voor. Voor een goede $40.000,- staat er een tafeltje in je eigen mancave, of in de woonkamer, of waar je dat ding ook wilt plaatsen. Deze, als duurste aangeprezen pooltafel ter wereld, maakt deel uit van de Bailiardo-collectie van het merk Teckell. Het dure stukje hobbymechanisme is een high-end tafel en de beste in z’n klasse, volgens het merk zelf.

De tafel is voorzien van een 15 millimeter glazen panelen aan de zijkant om het licht te breken en een massief eikenhouten basis. Stabiliseren doe je met 12 schroeven. De tafel is gevoerd met een polyurethaanlaag onder het stoffen oppervlak, zodat deze geluiddicht is.

De pockets zijn gemaakt van flexibel polyurethaan en rekken daarom uit als de ballen erin vallen. Haal je de ballen eruit, dan is keren ze terug in hun oude staat. Ben jij meer dan een hobbyist en neem je poolen serieuzer dan de gemiddelde vrijdagavond recreant? Dan kun je de tafel uitbreiden met een topframe gemaakt van walnoot, met de hand genaaid leer, chroom of goud en je kunt kiezen uit meer dan 25 verschillende tinten stof voor het tafeloppervlak.

Wat krijg je bij de tafel? Vier keus, een driehoek, een ballenset en een keu-krijtset.

En hier kunde gij ‘m kopen: Teckell

Laat een bericht achter