Je zou denken dat Paris Hilton zo’n beetje het hele vermogen van de familie er doorheen gejaagd zou hebben, maar niks in minder waar. Haar creditcard staat op ‘unlimited’ omdat de zaken juist heel goed gaan. Zo goed dat Hilton Worldwide Holdings Inc. nu in samenwerking met Resorts World Las Vegas een megadeal markeert in de historie van Hilton.

Een schamele $4,3 miljard gaat ermee gemoeid om het nieuwe resort van 3.500 kamers te bouwen. Er komt een hotel met 1.700 kamers genaamd het Last Vegas Hilton, een Conrad met 1.500 kamers en wat kleinere woningen voor de echte liefhebbers van Las Vegas die wel wat geld in de portemonnee hebben zitten.

Natuurlijk hoef je niet het terrein af om een gokje te wagen. Zo stap je op een terrein van meer dan 10.000 m2. Een, wat ze zelf noemen, ‘next-generation’ casino. Hierin vinden we privégamesalons, speciale pokerruimtes, high-limit speelzones en een ”Entertainment Zone”.

De grote moderne suites zijn niet het enige uiteraard, want er zal ook een groot theater bijkomen met 5.000 zitplaatsen, zodat ook Hans Klok daar z’n trucjes kan uitoefenen voor een groot publiek. Verder komen er zeven zwembaden, een hightech spa en fitnesscentrum en uiteraard goede restaurants en bars. Eigenlijk dus de complete Strip in één resort.

De bouw is al van start gegaan en dagelijks lopen er zo’n 2.200 bouwvakkers rond op de grootste bouwplek van Amerika op dit moment, om eind volgend jaar de bouw te voltooien.

Laat een bericht achter