Dure tweedehands cadeaus

Ben jij op zoek naar een leuk, exclusief cadeautje voor bijvoorbeeld je partner, één van je kinderen of je oma die je wel eens wilt verrassen met een extra luxe presentje? Maar heb je het er net allemaal niet voorover om deze dingen nieuw te kopen? Laat je inspireren door onze tweedehands producten, oftewel, de pre-owned designer cadeaus.

 

 

Louis Vuitton Doudou 2005 teddy bear

Perfect kraamcadeau, dachten wij zo. Alle baby’s en kleine kinderen zijn gek op teddyberen. Laat er nu net een mooie, licht gebruikt en geknuffelde beer van Louis Vuitton online staan. Deze van 100% uit katoen bestaande beer meer de bekende patronen van LV en leren halsband is bruin en komt uit Frankrijk.

Wat een schattig, maar ongelofelijk dure beer: € 22.442,00 (dit is dan wel inclusief invoerrechten)

Bron: farfetch.com

 

 

Rolls-Royce Phantom 6.7 V12

Voor de wat oudere kinderen onder ons is een leuke auto nooit weg. Vooral niet als deze pas een paar gereden kilometers op de teller telt en je je waant in een zee van luxe aan boord.

 

Deze Rolls-Royce Phantom uit 2018 heeft pas 6500 km gereden en is met de hand gebouwd in Goodwood Engeland. Met 575 pk onder de motorkap zul je ondanks zijn lengte en gewicht menig tienergastje in zijn Batmobiel het stront voor de ogen rijden.

En zet hem op de zaak; altijd interessant met dit soort bedragen: € 564.500,00

Bron: citomotors.nl

 

 

14.60 karaat diamanten rivière halsketting in wit goud

Kettingen doen het altijd goed bij vrouwen. Vooral als ze shinen als een gek, maar toch subtiel om de hals hangen. Neem deze halsketting van 14.60 karaats diamanten Rivière in wit goud. Deze nekversiering is door goudsmeden met de hand vervaardigd in Antwerpen. Het enige nadeel, naast de best hoge prijs, is dat door het productieproces de exacte leverdatum niet exact doorgegeven kan worden. Dus vergeet dit cadeau om nieuw te bestellen een week voordat je vrouw jarig is. Maar perfect om tweedehands morgen via PostNL in de brievenbus te verwachten. Of zal er voor deze prijs toch een koerier opzitten? € 18.860,00

Bron: Baunat.com

 

 

Sneakers van Balenciaga

Tsja, als man zijnde die dit artikel schrijft, was ik toch lichtelijk verbaasd over de prijs van deze paar sneakers en de looks die ze hebben. Een mening wordt er door ons verder niet gegeven. Jij kunt het immers enig vinden om cadeau te krijgen of (door) te geven.

 

Wij persoonlijk vinden alle schoenen van Balenciaga op reddingsboten lijken die je onder je voeten kunt binden. Vooral als je de prijs van de schoenen weet. Gemiddeld liggen all prijzen niet onder de €500,00. Maar deze geweldige sneakers spannen wel de kroon als het aankomt op ‘’fashion’’ en prijs. Menig persoon zal denken bij het zien van de schoenen dat iemand deze na 20 jaar uit de kast heeft getrokken en dacht: “o, god, die mode uit de jaren ’90. Wat vreselijk!’’ Niets is minder waar. Deze schoenen worden verkocht onder de noemer ‘’zo goed als nieuw’’. De huidige eigenaresse heeft ze één keer gedragen en verkoopt ze omdat ze vindt dat ze te ‘’plomp zijn voor haar lengte’’. Wijzelf denken dat het niks met de lengte van je lichaam te maken heeft… Nieuw waren ze in Amsterdam ten tijde van het aanbod in de etalage van Paul Warmer € 695,00. Maar jij kunt nu eigenaar worden van deze prachtige, maatje 37 sneakers van Balenciaga voor maar € 635,00.

Bron: thenextcloset.com

 

 

Prada Vitello Daino Double Tote Bag

Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg. Zo nuchter mag je kijken naar deze tas van Prada. Waar normaal de prijzen heel erg hoog liggen van deze tassen, is dit een koopje. Relatief gezien. Prada is een gerenommeerd merk waar je niet mee voor joker loopt over straat.

 

Wij kwamen op de leuke site rebelle.com uit. In Nederland nog niet zo heel bekend onder het grote publiek, maar zeker de moeite waard om eens lekker te snuffelen tussen de leuke producten die veelal tweedehands worden aangeboden.

Zo ook deze Prada Vitello Daino Double Tote Bag. Wat kunnen we erover vertellen? Helemaal niks! Het staat aangeboden op de site, zonder beschrijving, met enkel foto’s en een prijs: €969,00. Enig!

Bron: Rebelle.com/nl/

 

 

Opmerking: op het moment van schrijven werden al deze artikelen nog te koop aangeboden op internet. Toch interesse en is het reeds uit de verkoop? Maak een leuke poster van de foto’s.

Laat een bericht achter