Cristiano Ronaldo heeft een salaris van 31 miljoen euro per jaar bij zijn club Juventus. Daarmee verdient hij meer dan genoeg en kan hij zich dan ook het duurste appartement veroorloven die te koop stond in Lissabon.

Welgeteld 7 miljoen euro moest er neergelegd worden door de voetballer om zich eigenaar te maken van dit stukje vastgoed. En dat doet ‘ie waarschijnlijk uit z’n kontzak. Even rekenen: 31 miljoen salaris per jaar, gedeeld door 12, is een salaris van ruim 2,5 miljoen per maand, wat na een kwartaaltje werken de rekening alweer gelijk trekt ten opzichte van de rekening vóór de aanschaf. En ter info: hij heeft het appartementje al sinds eind juli in bezit, maar het nieuws dat hij eigenaar hiervan is komt nu pas naar boven.

Nu even naar binnen: op een oppervlakte van 300m2 vinden we een spa, zwembad, fitnessruimte en drie grote slaapkamers. Ronaldo woont er samen met zijn vriendinnetje Georgina Rodriguez. Dus bij een ruzie hoeft er niemand op de bank te slapen.

De voetballer gaat terug naar de buurt waar hij de eerste jaren van zijn leven doorbracht. Dit in een groot contrast met hoe zijn leven nu is. In een recentelijk interview met Piers Morgan vertelt Ronaldo dat hij vroeger bij de McDonald’s buiten zat te wachten om uiteindelijk van een aantal vrouwen altijd hamburgers te krijgen, omdat hij te arm was om het zelf te kopen.

Nou, die tijd is geweest. Hij zit er nu in ieder geval goed bij.

Foto’s: Golders/Vanguard Properties en Refer to Caption

Laat een bericht achter