Hoeveel zou jij over hebben voor een écht goed diner? De meeste mensen zouden er misschien een paar honderd euro voor over hebben, maar dan houdt het wel op. Een echtpaar uit Singapore pakten het iets uitgebreider aan en gaf een paar dollar extra uit voor deze ervaring. Het bonnetje besloeg $2 miljoen.

Het klinkt erg veel voor een beetje eten, maar het is eigenlijk het bedrag voor een complete ervaring, verdeeld over drie dagen. Het bedrag beslaat namelijk ook een verblijf in het Aziatische Raffles Hotel, privé-vlucht met een 18-gangen Michelinster-diner en hier en daar wat diamanten cadeau.

Het complete evenement wordt georganiseerd door de World of Diamonds Group. Ze bestempelen het dan ook meteen als ’s werelds meest exclusieve diner, dat verspreid plaats vindt over drie dagen.

De planning is als volgt: je eerste diner is op het dak van het Outpost Hotel en een verblijf daar, met 10.000 rozen op de kamer. De dag erna ga je op cruise met een Ferretti 780 jacht van Hong Seh Marine.

Vanuit daar ga je met een Rolls-Royce naar je privéjet en onderweg krijg je een 18-gangen diner, waarbij je twee diamanten eetstokjes krijgt om mee eten. Eenmaal op de grond verblijf je in de presidentiële suite van het Raffles Hotel. Ook daar wacht een leuk edelsteentje op je. Je krijgt namelijk een rosé gouden beplakte platinum ring, met een zeldzame 2.08-karaats blauwe diamant.

Het geld dat betaald is door het echtpaar gaat naar het Deense goede doel DINNødhjælp dat kindersterfte door longontsteking uit Nigeria wilt verhelpen.


Dit zijn Vincent en Jane Hee, die de $2 miljoen hebben betaald voor de complete ervaring.

Bron: Luxurylaunches

Laat een bericht achter