Vakanties zijn duur. Punt. Maar nu hebben we voor jou en je plus één een ideaal aanbod. Eigenaren van een villa in Ibiza zijn op zoek naar een stel dat er wilt verblijven om op hun huis te passen als zij op vakantie zijn. En zijn ze wel thuis, dan hoef je ook niet weg. Dan moet jij koken, inkopen doen en feestjes organiseren. Dit alles inclusief een leuk salaris.

Je salaris is ook nog eens gewoon je zakgeld dat je volledig kunt besteden, omdat de eigenaren ervoor zorgen dat het je aan niks ontbreekt in het huis. Je hoeft geen huur of iets dergelijks te betalen en ook de kosten die je maakt daar worden vergoed. Zelfs reiskosten van en naar het eiland worden vergoed.

Eisen en taken: je moet goed Engels spreken, je moet kunnen koken en je doet het huishouden. Je beheert de agenda’s van de eigenaren en helpt met het organiseren van de evenementen. Eén van jullie moet een rijbewijs hebben en ervaring als housekeeper is een vereiste.

Zijn de bewoners op vakantie, dan heb je zelf vakantie en geniet je van de vrije tijd en de villa die je tot je beschikking hebt. Zijn ze thuis en wil je wat meer tijd voor jezelf, dan kun je je terugtrekken in een naastgelegen appartement.

Interesse? Check de vacature hier.

Foto: Silver Swan Recruitement

Laat een bericht achter