Gast Toastje Kaviaar

Yara Beeks

today 18 juni 2021


Achtergrond
share close

Yara leeft voor de muziek. Al voor haar vertolking van Hallelujah in 2016 op YouTube verschijnt, heeft zij haar zinnen op een loopbaan in de muziek gezet.

Al voor haar versie van Hallelujah in 2016 op YouTube verscheen, richtte Yara zich op een carrière in de muziek. Na het meedoen en winnen van verschillende talentenjachten bracht Yara in 2018 haar eerste single Only Love uit. Dit was een samenwerking met de Engelse singer/songwriter Mike Toole met wie zij 3 tours heeft gedaan op Mallorca. Het is rond die tijd dat ze de style ontdekt die het beste bij haar past. Country muziek is een perfecte match voor haar heldere stem.

In 2019 bracht Yara haar eerste eigen geschreven single The Long Road uit. Een lied dat het verhaal verteld over de lange weg die zij aflegt om de artiest te worden die ze wil zijn. Als singer/songwriter schrijft Yara over algemene dingen uit haar leven. Soms is muziek de beste troost zoals je kunt horen in haar single Last Tear. Op 21 mei 2021 verscheen haar nieuwste single Where Does The Time Go.


Details
Beginnen 18 juni 2021 H 4:00 pm
Tot 18 juni 2021 H 6:00 pm
Rate it
0%
× APP MET DE STUDIO Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday