Yara Beeks

Achtergrond

Ze komt uit Doetinchem en is al een aantal jaren aan de weg aan het timmeren. Nee, niet als timmerman maar als singer-songwriter.

In 2016 komt er een vertolking van Hallelujah online op YouTube. Een video die niet onopgemerkt is gebleven. Misschien is het wel die video geweest die de carrière van Yara Beeks echt heeft gelanceerd?

Te Brake Fotografie
Optreden in Ziggo Dome

In een interview met indebuurt.nl zegt Yara giechelend een grote droom te hebben: “Optreden in het Ziggo Dome. Waarom? Omdat het daar héél groot is. Ik heb niet echt voorbeelden, maar Ilse de Lange vind ik echt leuk. Haar lied Miracle vind ik mooi.

Na het meedoen en winnen van verschillende talentenjachten bracht Yara in 2018 haar eerste single Only Love uit. Dit was een samenwerking met de Engelse singer/songwriter Mike Toole met wie zij 3 tours heeft gedaan op Mallorca. Het is rond die tijd dat ze de style ontdekt die het beste bij haar past. Country muziek is een perfecte match voor haar heldere stem.

In 2019 bracht Yara haar eerste eigen geschreven single The Long Road uit. Een lied dat het verhaal verteld over de lange weg die zij aflegt om de artiest te worden die ze wil zijn. Als singer/songwriter schrijft Yara over algemene dingen uit haar leven. Soms is muziek de beste troost zoals je kunt horen in haar single Last Tear. Op 21 mei verscheen haar nieuwste single Where Does The Time Go.

Rate it

VIB-member

0%
× APP MET DE STUDIO Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday