Het Noorderlicht zien; het staat bij veel mensen op hun Bucket List. Je kunt hiervoor onder andere afreizen naar het noorden van Europa. En wij hebben de ideale locatie gevonden!

De accomodatie heet Northern Lights Ranch, het ligt in het noorden van Finland en het maakt zijn naam volledig waar. De huisjes, die als een soort vakantiepark zijn gesitueerd, zijn in Scandinavische stijl opgezet in ingericht en hebben in het slaapgedeelte een glazen plafond, waardoor je de buitenlucht vanbinnen boven je ziet, zonder kapot te vriezen. Ideaal! Daarbij kun je op rendierensafari en zelfs wilde rendieren voeren als ze voor je deur staan.

Alle huizen zijn standaard voorzien van een Sky View, zoals ze het zelf noemen, en daarbij kun je het beetje bij beetje luxer maken. Standard Cabins zijn iets kleiner dan de Superior en Deluxe huizen. Deze huisjes hebben dan ook extra ruimtes en grotere kamers. Om alles nog wat luxer te maken, heb je ook huisjes inclusief sauna en een jacuzzi buiten.

Neemt u de kinderen mee? Maak u niet druk, want al vinden ze het Noorderlicht waarschijnlijk geen reet aan; er is gratis WiFi.

Een Standard Cabin kost in het laagseizoen (van september tot 30 november) €275,00 per dag en in het hoogseizoen €495,00 (vanaf 21 december tot 5 januari) per dag.

Voor het meeste luxe huisje is dit in het laagseizoen €385,00 en het hoogseizoen €715,00 per dag.

Bron en foto’s: Northern Lights Ranch

Laat een bericht achter