Vijf jaar na zijn overlijden komt het huis dat van Robin Williams was, te koop te staan. Het is een villa in Californië, met uitzicht op de Baai van San Francisco en heeft een prijskaartje van $7,25 miljoen. Het huis, waar de acteur ook levenloos werd aangetroffen, is na zijn overlijden overgedragen aan zijn vrouw. En zij verkoopt het nu.

De bekende acteur van o.a. de films Mrs. Doubtfire, Good Morning Vietnam en Good Will Hunting, kocht in 2008 het huis voor $4,05. We treffen het bescheiden huis met één verdieping op 16 km ten noordoosten van de Golden Gate Bridge en staat in de hechte gemeenschap van Paradise Cay en is gebouwd in mediterraanse stijl in 1987.

Opvallend is dat het huis niet beschikt over hoge hekken of grote poorten om pottenkijkers buiten de deur te houden. Het huis is aan de voorkant namelijk verrassend open. Dit is iets wat we niet vaak treffen bij een huis van een wereldster.

De oppervlakte beslaat 6500m2 en heeft zes slaapkamers en zeven badkamers. De woonkamer heeft een kathedraalplafond met open hard en biedt het geweldige overzicht op de baai.

Foto’s: Jacob Elliott

 

Laat een bericht achter