Sinds kort kun je eten onderwater in dit restaurant in Noorwegen. Nu kun je in Australië ook overnachten in een hotel dat haar suites onder zeeniveau heeft gebouwd. 

James Cook voer door The Great Barrier Reef langs wat eilanden in de 18e eeuw, voordat hij voet zette op Australische gronden. Later werden die eilanden de Whitsunday Islands genoemd. En daar staat nu de Reef Suites, wat later dit jaar haar deuren zal openen.

De regering van Queensland trok de portemonnee nadat de Whitsunday Islands waren verwoest door de cycloon Debbie in 2017. Maar liefst $8 miljoen werd er vrijgespeeld om dit project te realiseren.

Overnachten op één van de mooiste plekken ter wereld kost $505,- per nacht, inclusief de boot naar het eiland toe en al het eten en drinken. Lekker all-inclusive waar wij Nederlanders zo van houden.

Overdag is er genoeg te beleven en kan de actieve vakantieganger naar hartelust vakantievieren. Met je snorkelset kun je een privé begeleide tour krijgen of een semi-onderzeeër huren. Deze activiteiten zijn tot stand gekomen door de steeds avontuurlijkere toeristen die naar prachtige plekken op de wereld afreizen.

Het nieuwe ponton meet 12 bij 45 meter en zal twee, zeer exclusieve onderwatersuites huisvesten, evenals bovendekkamers die plaats bieden aan maximaal 28 gasten.

Interesse? Binnenkort gaat het hotel open, maar reserveren is hier al mogelijk.

 

Laat een bericht achter