Gewoon is ook maar gewoon. Zo denkt de eigenaar van deze Rolls-Royce ook. Tijd om ‘m een beetje te pimpen met wat leuke steentjes. Vier miljoen kristallen, om precies te zijn.

En óf je dan aangekeken wordt als je door de straten van Londen rijdt met deze Rolls-Royce, bedekt met vier Swarovski-stenen. Het is een beeld dat niet veel voorbijgangers onopgemerkt voorbij zagen glijden over de wegen. Nu val je al wel op met een auto van deze allure, maar het kan dus altijd nog gekker.

Als eind van de Ramadan was de in kristal ingelegde Rolls-Royce een onderdeel van de Eid al-Firt-vieringen. Dit is het einde van de Ramadan en daarom gleed deze auto door de hoofdstraat van Rusholme, met als logische reactie dat elke voorbijganger met open mond stond te kijken. Zelfs de politie kon het niet laten om even de telefoon te pakken en een foto te maken.

Dat het een goeie marketingstunt is, bewijst ook dit bericht maar weer die we geschreven hebben. De Rolls-Royce, met een geschatte waarde van €3 miljoen, is te huur voor €445,- per uur. Mocht je nog een gala ergens dit jaar hebben, dan weten wij zeker dat je hier wel de blits mee maakt.

Bron: Luxurylaunch

Laat een bericht achter