We vermoeden dat Jeroen van der Boom niet vanwege financiële problemen zijn huis te koop aanbied. Zijn programma Hoge Bomen op SBS6 doet het uitstekend en wellicht denkt de beste man van; ”Dat huis van mij kan groter in deze tijd!”

In 2010 kocht Van der Boom deze villa in het Gooische Blaricum voor €2,35 miljoen. Nu dat de markt sinds het jaar van aankoop flink is aangetrokken, althans, vóór alle coronapraktijken, kan hij dan ook een te koop-bord in de tuin slaan met een prijskaartje dat zo’n 50% hoger ligt dan het daadwerkelijk neergelegde geld bij aanschaf.

De familie Van der Boom heeft smaak, want de foto’s laten een prachtige stijl in het huis zien en ook heel modern. Genoeg ruimte voor een gezin en een mooie strakke tuin erbij op het zuidwesten, waarin je je snel thuis zult wanen in Het Gooi.

Even wat feiten over het optrekje; het is in 2008 gebouwd en beslaat 511m2 woonruimte met een perceel van in totaal 1.589m2. Daar red je je wel mee.

Met in totaal 12 kamers heb je o.a. tot je beschikking; een wijnkelder, fitnessruimte en een akoestisch geïsoleerde muziekstudio.

Hou je van een goede kop koffie? Het tentje van Gordon, Blushing, is op loopafstand bereikbaar en ook de bakker, slager en een Albert Heijn vind je om de hoek.

 

 

Bron: Funda en Gijs Jansen Makelaars

Laat een bericht achter