Is het een Amerikaanse limousine, nee! Is het een lijkenwagen, nee! Het is een Mercedes-Maybach S 650 Pullman. Ja, en hij is ook best fout, man. Maar we geven het toe; hij misstaat niet op onze oprit. We zouden er maar wat graag een dagje mee willen rondrijden.

Voor wie een Rolls-Royce nét even iets te krap vindt achterin, kan z’n hart ophalen bij deze Pullman. Met een extra lang middenstuk en een wielbasis van 337 cm, kun je zowat een slaapzak kwijt om tussen de banken in lekker te rusten. Maar nee, een slaapzak is niet nodig, want met de multicontourstoelen achter leg je jezelf net zo plat als je secretaresse.

Even wat specificaties in de vorm van cijfers: de auto is van dit jaar, 2020 en heeft krap 100 km op de teller staan. Dus gewoon zo goed als nieuw. Met een 6 liter V12 onder de motorkap ga je met 547 pk in 6,5 seconden naar de 100 km/u. En dat vinden wij netjes!

We gaan verder niet te technisch zijn over de auto, want buiten het feit dat alles erop en eraan zit, zijn wij enkel specialisten in wat we mooi vinden en laten we graag foto’s voor zich spreken. Enige wat ons opviel is dat je champagneglazen meegeleverd krijgt bij de auto. Leuk!

Voor €906.000,- ben je de nieuwe eigenaar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bron: Auto Week

 

Laat een bericht achter