Hoewel de coronacrisis velen ervan weerhoudt om een nieuw optrekje te kopen en hun huidige huis te verkopen, heeft Hollywood-echtpaar Mila Kunis en Ashton Kutcher daar wat minder last van. Hun huidige villa in Beverly Hills gaat de verkoop in. Niet uit financiële overwegingen, maar omdat het koppel hun langverwachte nieuwbouwvilla binnen enkele maanden kan betrekken.

De plek van de villa staat bekend als Hidden Valley, en het schijnt aantrekkelijk te zijn voor wereldsterren om daar te gaan wonen. Indien je zometeen na het lezen van dit interessante stuk schrijven de nieuwe eigenaar wilt worden van de villa, woon je op hetzelfde postadres als Katy Perry, Adèle, Jennifer Lawrence, Nicole Kidman en Keith Urban, Cameron Diaz en Ziggy Marley. Er wonen er nog veel meer, maar die leer je wel kennen op het jaarlijkse buurtfeestje.

De statige residentie is gebouwd in 1999 en wordt aangekaart als ‘tijdloos traditioneel’. Het is aangekocht in 2014 voor $10,2 miljoen en wisselt nu van eigenaar voor een slordige $14,0 miljoen. Hiermee heb je de villa die drie verdiepingen telt, 5,5 badkamer en overal hardhouten vloeren heeft. De bovenste verdieping heeft ruime kamers, waaronder een woonkamer met open haard en handgemaakte lijsten en een oplopende eetkamer met een gigantische witte keuken voorzien van de nieuwste, moderne apparatuur.

De slaapkamers zijn voorzien van een eigen badkamer en beneden vinden we een fitnessruimte, wijnkelder en een sauna. En als je naar buiten gaat, begeef je je in iets meer dan een halve hectare grond in een weelderig aangelegde tuin met een heuse grot en een spa.

Wie denkt dat de arme stakkers dakloos zijn als je het huis eerder koopt dan dat hun nieuwe villa klaar is, hoeft zich geen zorgen te maken. Ze verblijven in die tussentijd aan zee in hun andere optrekje van $10 miljoen.

Bron en foto’s: Dirt en Robb Report

Laat een bericht achter