Half Nederland uitte haar frustratie afgelopen jaar toen Netflix aankondigde dat de abonnementen duurder werden. Het ging hier respectievelijk om een paar euro. De superrijken zul je niet zo snel horen klagen. Sterker nog; er is nu een streamingsdienst die $3.000,- per film vraagt. Waarom zo duur?

Het unieke aan de streamingdienst is dat er films gekeken kunnen worden vanaf hetzelfde moment als dat deze nieuw in de bioscoop verschijnen. Thuis in je eigen bioscoop wordt er door het bedrijf een beveiligde mediaserver geïnstalleerd en kun je films gaan kijken die tussen de $2.500,- en $3.000,- liggen en nooit lager dan $500,- per film.

Maar het bedrijf wilt de kans van uitlekken van films op internet voorkomen. Elk gezin dat interesse heeft in de dienst, wordt eerst grondig gescreend en ondergaat een kredietwaardigheidsonderzoek en is verplicht om twee referenties op te geven.

Uiteindelijk, als de server bij jou thuis is geïnstalleerd en je mag gaan genieten van al het moois dat Red Carpet Entertainment te bieden heeft, heb je 36 uur de tijd om een film te kijken. Dit mag je zelfs twee keer doen.

Red Carpet Entertainment verwacht dat er zo’n 2.500 tot 5.000 gezinnen in aanmerking komen voor hun streamingdienst en er zijn al deals gesloten met Paramount Pictures, 20th Centery Fox en Warner Bros. Het gros van de opbrengsten zullen dan ook naar de studio’s gaan. Een leuk zakcentje dus voor de studiobazen.

En voor wie denkt; ”Yes! Ik ben een rijke tata en ik wil dit ook!” Dan moeten we je helaas teleurstellen. De studio’s geven nog geen toestemming om de streamingdienst buiten Amerika uit te rollen.

Foto: The Art Of Living

Laat een bericht achter