Iedereen zit er op te wachten: de releasedatum van de PlayStation 5. Beetje bij beetje komen er steeds meer details naar buiten. Maar in Zweden kun je ‘m bij de Media Markt al pre-orderen! Alleen de prijs is wel discutabel…

Zweden: het land van knäckebröd, Pippi Langkous, Ikea en het pre-orderen van de PlayStation 5! En het mooiste is; we weten nog niet eens hoe de PS5 eruit gaat zien. Krijgt deze een andere, next-gen console? Vast wel, maar ook hoe die eruit ziet is nog een vraag.

Het duurt nog even voordat de PS5 uitkomt. Naar schatting komt deze in 2020 uit en verkoopt de PS4 nog steeds heel goed. Reden voor Sony om ‘m nu nog niet uit te brengen. Maar de Media markt in Zweden heeft hier compleet schijt aan en daar kun je ‘m dan ook al pre-orderen vanaf nu.

Het bedrag is nog wel even een dingetje. De PS4 kostte bij de release €499,00. Dit hadden we nu ook wel weer verwacht. In de webshop van de Media Markt kun je ‘m nu bestellen voor 9.999 Zweedse kronen. Omgerekend €945,00 (”Ik ben toch niet gek?!”). Het is onduidelijk waar deze prijs op gebaseerd is.

Bron: gewoonvoorhem

Laat een bericht achter