Oud-prins Harry en Meghan Markle zijn al enige tijd weg uit het koninklijke gezelschap in Engeland en verhuisde naar Vancouver, Canada. Niet lang daarna pakte ze alweer hun spullen en wonen nu in Los Angeles. Ze waren de Britse bladen zat en willen rust. Daarom is Los Angeles natuurlijk ideaal, want daar kennen ze geen paparazzi…

Maar goed, de eerste foto van de nieuwe inwoners in hun huis moet nog gemaakt worden. En dat kan de fotograaf aardig wat opleveren. Niet alleen van Harry en Meghan in hun nieuwe huis, maar ook van hun zoontje Archie natuurlijk. Maar hoeveel kan zo’n foto opleveren en waarom duurt het dan zo lang voordat de eerste foto naar buiten komt?

Allereerst is het natuurlijk geen nieuws dat zo’n beetje heel Amerika op slot zit vanwege het coronavirus. Dit geeft al de nodige rust op straat en het is voor iedereen moeilijk om de straat op te gaan. Maar daarbij wordt hun nieuwe residentie in Malibu zwaar bewaakt en is er voor de paparazzi bijna geen doorkomen aan.

Naar verwachting zal de eerste foto die van ze gemaakt gaat worden ongeveer $100.000,- opleveren. Dit maakt het risico van het negeren van de maatregelen omtrent de lockdown het wellicht waard!

Foto: Getty Images

 

Laat een bericht achter