Visual Radio

The Sound of Coffee!

Met Adrie IJzermans

Achtergrond
share close
Zaterdag 11:00 trending_flat 14:00

Sound of Coffee and smell of hits? 😉 De beste muziek zoals altijd met net iets meer aandacht voor muziek uit de jaren tachtig.

Live meekijken in de studio

Het geluid van koffie en de geur van hits! Dat is elke zaterdag van 11:00u tot 14:00u het thema in het programma met Adrie IJzermans. Met items zoals: Prachtig Tachtig en De Vraag Van Vandaag. Kortom, heerlijke muziek omlijst met kostelijk vermaak.

Een programma dat net iets meer aandacht geeft aan muziek uit de 80’s als de rest. En goed nieuws voor alle theeleuten: ook alle verkrijgbare smaken thee zijn toegestaan op zaterdag!

The Sound of Coffee met Adrie IJzermans hoor en zie je elke zaterdag van 11:00u tot 14:00u.

VISUAL RADIO: live meekijken in de studio

Om dit programma nog beter te ervaren kan je live meekijken in de studio. Swing en dans mee met de DJ op The Sound of Luxury. Meerdere professionele camera’s streamen live HD-beeld naar jouw beeldscherm of smartphone. Kijk tijdens de uitzendtijden van dit programma online via de website of download onze gratis app voor iOS of Android.

VIDEO: leuke en/of grappige fragmenten

Dankzij Visual Radio worden bijzondere momenten in de studio van VIB Radio met verschillende professionele camera’s opgenomen. De leukste, grappigste of zelfs historische momenten delen wij regelmatig op ons YouTube kanaal. Om het jou makkelijk te maken hebben wij op deze pagina de leukste video’s op een rijtje gezet.

CONTACT

Stuur een bericht naar Adrie

The Sound of Coffee! Crew

Rate it
0%
× APP MET DE STUDIO Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday