Visual Radio

Toastje Kaviaar

Gepresenteerd door Joshua Eusman

Achtergrond
share close
Vrijdag 16:00 trending_flat 18:00

Toastje Kaviaar

Elke vrijdagmiddag van 16u tot 18u is er dé ultieme vrijdagmiddagborrel: ‘Toastje Kaviaar’ met Joshua Eusman en Romy Koster. Wekelijks leuke gasten in de studio en/of aan de telefoon, maandelijks komt huischef Luc met lekkere (bbq) gerechten, regelmatig gave prijzen om te winnen (luxe hotelovernachting bij Van der Valk Gilze in Tilburg) en elke week een persoonlijke wijntip van Gesthuizen Wijnen. Genoeg redenen dus om niet (online) naar een saaie vrijdagmiddagborrel op kantoor te gaan. Luister en kijk naar Toastje Kaviaar zodat jij maandag weer iets te vertellen hebt op kantoor! 😉

Radio luisteren bij VIB Radio is ook radio kijken! Kijk elke vrijdagmiddag live mee in de studio met Visual Radio.

 

“De absolute nummer 1 pauper van de Nederlandse radio!”

VIDEO: leuke en/of grappige fragmenten

Dankzij Visual Radio worden bijzondere momenten in de studio met verschillende professionele camera’s opgenomen. De leukste, grappigste of zelf historische momenten delen wij regelmatig op ons YouTube kanaal. Om het jou makkelijk te maken hebben wij op deze pagina de leukste video’s op een rijtje gezet.

Voorbeeld

Toastje Kaviaar wordt wekelijks mede mogelijk gemaakt door:
Van der Valk Gilze in Tilburg
Gesthuizen Wijnen in Didam
New York Pizza in Zevenaar


Toastje Kaviaar Crew


DJ

Joshua Eusman

De pauper van de Nederlandse radio hoor je elke vrijdagmiddag van 16:00u tot 18:00u met de ultieme vrijdagmiddagborrel 'Toastje Kaviaar'.
Rate it
0%
× APP MET DE STUDIO