Visual Radio

Toastje Kaviaar

Met Joshua & Ricky

Achtergrond
share close
Vrijdag 16:00 trending_flat 18:00

Elke vrijdagmiddag van 16u tot 18u is er dé ultieme vrijdagmiddagborrel: ‘Toastje Kaviaar’ met Joshua Eusman en z’n sidekick Ricky Lukassen.

Live meekijken in de studio

Wekelijks leuke gasten in de studio en/of aan de telefoon, maandelijks komt huischef Luc met lekkere (bbq) gerechten, regelmatig gave prijzen om te winnen en elke week een persoonlijke wijntip van Gesthuizen Wijnen.

Genoeg redenen dus om niet (online) naar een saaie vrijdagmiddagborrel op kantoor te gaan. Luister en kijk naar Toastje Kaviaar zodat jij maandag weer iets te vertellen hebt op kantoor!

Toastje Kaviaar, de ultieme vrijdagmiddagborrel, met Joshua Eusman en Ricky Lukassen hoor en zie je elke vrijdagmiddag van 16:00u tot 18:00u.

De ultieme vrijdagmiddagborrel wordt wekelijks mede mogelijk gemaakt door:
Gesthuizen Wijnen in Didam
New York Pizza in Zevenaar

VIDEO: leuke en/of grappige fragmenten

Dankzij Visual Radio worden bijzondere momenten in de studio met verschillende professionele camera’s opgenomen. De leukste, grappigste of zelf historische momenten delen wij regelmatig op ons YouTube kanaal. Om het jou makkelijk te maken hebben wij op deze pagina de leukste video’s op een rijtje gezet.


Toastje Kaviaar crew


DJ

Joshua Eusman

De pauper van de Nederlandse radio hoor je elke vrijdagmiddag van 16:00u tot 18:00u met de ultieme vrijdagmiddagborrel 'Toastje Kaviaar'.
Rate it
0%
× APP MET DE STUDIO Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday