Gasten van The Peninsuela Beverly Hills hotel en Los Angeles die meer dan twee nachten verblijven, kunnen een Rolls-Royce Cullinan reserveren om hiermee off-road te gaan rijden een dagje. Inclusief wijn en een privévlucht terug naar het hotel. Wij doen mee!

Meteen even helder voor het verhaal: het is niet gratis. Voor vier personen betaal je toch even gauw $8.600,00. Dit is inclusief een ‘gezond ontbijt’ en een picknick-lunch bij Chef David Codney met de nodige speciale wijntjes.

Voor acht personen, twee auto’s, betaal je $12.400,00 met een gezond ontbijtje en een lunch bij Tolosa Winery met, de naam zegt het al, de nodige wijntjes.

Dus je vertrekt lekker na het gezonde ontbijt met de Rolls-Royce Cullinan om over de stranden van Los Angeles te scheuren, gevolgd door een tour door de wijngaarden in de regio. En dan is het tijd voor de lunch op de boerderij, met dus dan eindelijk al die goeie wijnen.

Nu horen we je denken: lekker al die wijn, maar toch zal iemand die dikke Rolls terug moeten rijden naar het hotel?! Nee, daar is aan gedacht. Je kunt namelijk voor de optie kiezen (bij de prijs inbegrepen al) om met een privévliegtuig een vlucht van een goeie 70 km terug te maken.

Wil je dit graag boeken? Dit moet dan wel vier weken van te voren al.

Rolls-Royce Cullinan
Foto: James Lipman
Rolls-Royce Cullinan
Foto: James Lipman / jameslipman.com

Bron: The Peninsula Beverly Hills

Laat een bericht achter