Horloges zijn er in alle maten en prijzen, zo konden we hier al lezen. Maar sommige horloges zijn zo duur, dat de meeste mensen zich in hun hele leven niet kunnen veroorloven. Maar er zijn ook mensen op deze aardkloot die er een weekje voor hoeven te werken om een klok naar wens te kunnen kopen. Zo ook Christiano Ronaldo.

Christiano Ronaldo staat er al om bekend dat hij van duur speelgoed houdt: dure auto’s, dure kleding en alles aan sierraden bij hem is minimaal te kwalificeren als ‘bling-bling’. Maar, zelfs dit is een stuk speelgoed waar hij erg trots op is, zo is te zien op onderstaande foto.

Het horloge is goed zichtbaar op de foto in zijn privéjet, waar hij straalt met de Marca Leyenda-award die hij vorige week in ontvangst nam in Madrid.

Het horloge wat de 34-jarige voetballer draagt is wel een discussiepunt onder de experts. Niemand weet precies te zeggen wat voor een merk het is en welk prijskaartje eraan hangt. De meeste schattingen zitten op de 1,5 tot 2 miljoen euro. En dat is een flink bedrag voor een polssieraad. Maar ja, als je een half miljard bezit, dan kan dit er makkelijk van af, toch?

Foto: Al Aire Libre

Laat een bericht achter