BMW is jarig. Ze bestaan precies 100 jaar en daarmee blikken ze terug op een succesverhaal, maar ze kijken ook vooruit. Dat doen ze met de BMW VISION NEXT 100. Een mooie, toepasselijke naam voor dit model. En hij is héél mooi!

De auto maakt indruk als hij aan komt rijden. Als eerste het futuristische design: glimmend goud, de oplichtende grill en het unieke design van de koplampen. Maar het meest mooie, maar ook bizarre aan de auto, zijn de wielkasten, voor zover het nog wielkasten genoemd kunnen worden. Want de banden zie je niet en door de zogenoemde ‘levende geometrie’ schuift de wielkast als het ware uit, met daaronder rood licht wat dan door de kiertjes schijnt. Vreselijk kut om uit te leggen zo, dus je moet het gewoon checken op de foto hieronder.

Het interieur is ook zoals we nog niet eerder gezien hebben. Het stuur kan volledig verdwijnen in het dashboard omdat de auto zelf kan rijden. Dit mag nog niet, dus je kunt de auto uiteraard ook zelf besturen. Er zit een lamp voor in de auto die aangeeft aan de omgeving dat de auto in ‘autonomous mode’ rijdt, oftewel, de auto rijdt zelf. Dit omdat zelfrijdende auto’s een nog redelijk nieuw begrip zijn in de wereld. De achterbank is een soort lounge waarbij de personen achterin rijkelijk kunnen zitten.

Wij zeggen: gooi ‘m in de verkoop voor ons stervelingen en dan gaan wij sparen of een sponsor zoeken. Wij zijn fan!

Check hier een video van Supercar Blondie. Erg leuk om te zien! En de auto ook…

Bron: BMW en Supercar Blondie

Laat een bericht achter