Vorige week bereikte ons het bericht dat een cementwagen over een Lamborghini was gereden. Na het zien van de foto’s en het korte filmpje bij Joshua Kaats op zijn Instagram, moesten we even een traantje wegpinken. ‘Het is nogal shit’, stond bij zijn bericht. Maar laten we het snel vergeten, want we komen met goed nieuws!

Het blijft natuurlijk klote om bovenstaande foto te zien. Na lang en hard werken, kon Joshua Kaats eindelijk zijn droom verwezenlijken: een Lamborghini kopen. Zijn vriend en zakenpartner kocht tegelijkertijd een Ferrari California. Lang kon eigenaar Joshua niet genieten van zijn Lambo. De Lamborghini Huracán was nog gloednieuw toen er een cementwagen overheen reed vorige week. De 24-jarige eigenaar kon zijn ogen dan ook niet geloven.

Tranen drogen snel met dit mooie weer op je dak en dat gaat hier nog eens extra snel gepaard met het goede nieuws dat Joshua alweer in bezit is van een nieuwe Lamborghini Huracán. Autobedrijf Nino Hooymans Exclusive heeft een vervangende auto geleverd. Eveneens een Lamborghini Huracán, met een nieuwprijs van €274.686,-. De specs: 5,2-liter V10 met 619 pk. 0-100 in 3,2 seconden en een top van 325 km/h. Of er een extra sensor opkomt die de auto uit zichzelf laat wegrijden uit de buurt van cementwagens weten we niet.

Laat een bericht achter