Niks is lekkerder dan rustig kunnen skiën, zonder klasjes, zonder twijfelende mensen, zonder aso’s die overal tussendoor sjezen of zonder knipperlicht van links naar rechts gaan. Heb je dus altijd al eens willen skiën nog voordat het seizoen geopend is voor publiek? Dan is dit het moment om door te lezen en te checken hoe je dat kan doen.

Arosa, lid van The Leading Hotels of the World in Zwitserland, maakt het mogelijk dat je op onbegane pistes toegang krijgt, twee dagen voordat het seizoen begint. Dit is enkel voor de gasten van dit hotel. Maar wanneer is dit dan? 1 december 2019 openen de pistes voor het publiek, maar dus vrijdag 29 november kun jij als gast van Arosa exclusief toegang krijgen tot de pistes.

Dit jaar is het extra feest, want het Arosa Hotel organiseert de exclusieve toegang voor haar gasten nu voor de tiende keer. De exclusieve afdalingen worden nu aangekleed met live muziek, après ski-feesten en skilessen van een Zwitsers wereldkampioen.

De festiviteiten beginnen al donderdagavond 28 november met een nachtelijk feest op de bergen van Tschuggen Hutte, compleet met glühwein, fondue en live muziek. Het feest continueert de volgende ochtend naadloos door met de eerste afdalingen van de pistes. Uiteraard daar weer muziek van een dj, kraampjes met eten en drinken en zelfs champagne en wafels. Later op de dag volg je de lessen van de wereldkampioen Didier Cuche, afgetopt met een vet après ski-feest onderaan de berg. Eenmaal terug in het hotel is er weer livemuziek, dit keer van een band de Supreme, er is een koffietruck, een live sigarenmolen en een bar met Aperol Spritzes, glühwein en punch. De volgende dag begint dit feest weer van vooraf aan. En nog steeds exclusief voor jou als gast van het Arosa Hotel.

Nu wil jij natuurlijk als een gek gaan boeken voor jou en Co. En dat kan. Het Tschuggen Grand Hotel Private Mountain Anniversary Edition-pakket bevat twee overnachtingen, ontbijt en diner in de vijf restaurants van het hotel, toegang tot alle feestjes, ski-uitrusting, gratis gebruik van de privé-berg Tschuggen Express-trein, skiën met Didier Cuche en natuurlijk de skipassen voor de twee dagen. En hoe duur mag dat dan wel niet zijn?! Een goeie €1.000,00 per persoon.

Bron: Robbreport
Foto’s: Tschuggen Grand

Laat een bericht achter