Privéjets zijn vooral populair onder de dj’s om ermee van optreden naar optreden te vliegen. Maar toch zijn er weinig dj’s die zelf in het bezit zijn van een eigen jet, want huren is toch vaker een betere, praktischere oplossing. 

Maar wat nou als je zo’n belangrijke man of vrouw bent en waarde hecht aan je eigen ‘plekkie’ als je de lucht ingaat? Dan ben je met de nieuwe privéjet van Gulfstream al snel een kleine €70 miljoen kwijt. Maar dan ben je wel in bezit van de langste, breedste, hoogste, kortom grootste privéjet die er te koop is.

De jet wordt aangedreven door twee Rolls-Royce Pearl 700 motoren, speciaal ontworpen voor de Gulfstream G700. Hiermee bereik je een snelheid van 0,9 Mach (1.073 km/u) en vlieg je met gemak een dikke 13.000 kilometer op één tank naar je bestemming toe.

De Gulfstream biedt plek aan 19 (rechtop) zittende passagiers en heeft slaapruimtes voor 10 personen. De in verhouding veel slaapplekken is een reactie van de producent op de feedback die ze hebben ontvangen van de klanten die al eerder het reisplezier mochten ondervinden in de vorige modellen.

Een optionele eetzaal biedt ruimte voor 6 personen en kan ook dienst doen als vergaderruimte, inclusief Wifi. Met behulp van duizenden witte en oranje LED’s wordt zonsopgang en zonsondergang nagebootst.

Je kunt het toestel nu bestellen, maar waarschijnlijk kun je ‘m pas in 2022 verwelkomen in je loods.

Foto’s: Luxuo

 

 

Laat een bericht achter