Nieuws

Belangrijk nieuws DAB+

today20 mei 2022

Achtergrond
share close

WIJZIGING DAB+

NOORD-HOLLAND

Op maandag 23 mei 2022 zal VIB Radio in Noord-Holland veranderen van DAB+ kanaal. Sinds juli 2021 is VIB Radio in Noord-Holland te ontvangen op kanaal 11B. Op maandag 23 mei zal dat omgezet worden naar kanaal 11A. De omzetting zal gedurende de dag plaatsvinden. Het is dus mogelijk dat u hier hinder door ervaart omdat VIB Radio tijdelijk niet te ontvangen is.

Stem in ieder geval vanaf dinsdag 24 mei in Noord-Holland af op DAB+ kanaal 11A.

Ga voor meer informatie over DAB+ ontvangst van VIB Radio in Nederland naar vibradio.nl/dab/.

Written by: VIB Radio

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Jeffrey Sanders als Happy Camper op RTL4

DE HAPPY CAMPER Op vrijdagavond 25 februari was multitalent en enthousiasteling Jeffrey Sanders op RTL4 te zien in 'I Can See Your Voice' als de Happy Camper. Tijdens de show wist de Happy Camper iedereen regelmatig op het verkeerde been te brengen en een grote glimlach te bezorgen. Uiteindelijk mocht de Happy Camper samen met Frans Duijts het finalenummer "Jij Denkt Maar Dat Je Alles Mag Van Mij' zingen. En […]

today25 februari 2022 6

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter


0%
× APP MET DE STUDIO Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday