Lifestyle

Het meest gewilde horloge ter wereld!?

today24 mei 2021 550 1 13

Achtergrond
share close

De Rolex Daytona is een van de meest gewilde horloges ter wereld. Waarom?

De Rolex Daytona is een van de meest sexy horloges op de markt, waardoor hij zeer gewild is, maar ook een van de moeilijkste om te vinden. Verzamelaars over de hele wereld zullen de kans grijpen om zijn naam op een wachtlijst te zetten om de Daytona aan hun verzameling toe te voegen. Van ALLE horloges ter wereld, waarom is de vraag naar de Daytona zo ongelooflijk hoog? Ten eerste heeft het een ongelooflijk verleden en iedereen houdt van een goed verhaal, en ten tweede maakt Rolex er niet veel van.

Bob's Watches

Toen hij oorspronkelijk werd geïntroduceerd, was de Daytona niet bijzonder populair en daarom heeft Rolex er niet veel gemaakt. Toen het horloge eenmaal populair werd, deed Rolex iets heel slims: ze bleven de productie laag houden en de vraag hoog houden, vandaar de meerjarige wachtlijsten.

Paul Altieri, oprichter en CEO van Bob’s Watches: “Het is een magische combinatie van exclusiviteit, duurzaam design en premium kwaliteit die de Daytona tot een uniek horloge maken”, aldus Altieri.

Bob's Watches

De roestvrijstalen Rolex Daytona-horloges zijn ongelooflijk begeerlijk en worden als statussymbolen gedragen door verzamelaars, beroemdheden en de rijken en beroemdheden van de wereld. Ze behoren in feite tot de duurste roestvrijstalen horloges die Rolex aanbiedt vanwege deze combinatie van exclusiviteit, premiumkwaliteit en technologisch geavanceerde uurwerken. Hoewel hun prijs alleen niet noodzakelijkerwijs automatische statussymbolen maakt, hebben het gebrek aan beschikbaarheid en de lange wachtlijsten die nodig zijn om er een te kopen, hen tot bonafide statement-stukken gemaakt die een niveau van exclusiviteit bieden dat vergelijkbaar is met dat van hun tegenhangers van edelmetaal. 

Het andere grote voordeel van het kopen van een Rolex Daytona is dat dit horloge niet alleen de rest van je leven meegaat, maar dat het naar verwachting in de loop van de jaren in prijs zal stijgen.

Bob's Watches

Jason Gee (JustLuxe)

Written by: VIB Radio

Rate it

Vorig bericht

Auto's

Biden wil ‘The Beast’ op accu’s laten rijden

President Biden zit volgende maand een half jaar in het Witte Huis en begint langzaamaan alles naar eigen hand te zetten. Zo ook het Witte Huis zelf en de presidentiële limo 'The Beast'. Het moet namelijk allemaal verduurzamen. Velen zijn blij dat Biden de opvolger is van president Trump. Daar waar Trump het liefst ieder Amerikaan in een dikke 6 liter V8 ziet rijden, pakt Biden het heel anders aan. […]

today22 mei 2021 121 7

Opmerkingen plaatsen (1)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%
× APP MET DE STUDIO Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday