Nieuws

Jeffrey Sanders als Happy Camper op RTL4

today25 februari 2022 5

Achtergrond
share close

DE HAPPY CAMPER

Op vrijdagavond 25 februari was multitalent en enthousiasteling Jeffrey Sanders op RTL4 te zien in ‘I Can See Your Voice‘ als de Happy Camper. Tijdens de show wist de Happy Camper iedereen regelmatig op het verkeerde been te brengen en een grote glimlach te bezorgen. Uiteindelijk mocht de Happy Camper samen met Frans Duijts het finalenummer “Jij Denkt Maar Dat Je Alles Mag Van Mij‘ zingen. En dat deed de Happy Camper met verve!

“Mensen laten lachen en genieten geeft mij energie!”

Jeffrey Sanders

Wie is Jeffrey Sanders?
In 2019 deed hij nog mee aan een talentenjacht van ‘De Toppers’ en die heeft hij zelfs gewonnen. Jeroen van der Boom, Jan Smit en René Froger daagden hem uit om op te treden op het festivalterrein bij ‘De Toppers In Concert’ in 2020. Entertainen is zijn grootste passie en volgens hem is het de hoogste tijd dat de hele wereld hem leert kennen. Je kunt Jeffrey boeken als entertainer, zanger, presentator en (stem)acteur. Hij maakt écht werk van jouw productie, of het nu gaat om theater, televisie, een commercial of een feest.

Bekende van VIB Radio
Luisteraars van VIB Radio kennen Jeffrey Sanders waarschijnlijk als de eerste winnaar van de hotelovernachting. En dan misschien vooral zijn ‘ervaring’ (VIDEO) om er überhaupt te komen. Ondertussen is er dus veel veranderd en is Jeffrey met veel leuke projecten bezig. Zoals dus zijn deelname aan ‘I Can See Your Voice‘. Hoogste tijd dus om Jeffrey als gastpresentator aan te laten schuiven en hem het hemd van het lijf te vragen.

Luister én kijk vrijdagmiddag 11 maart van 16:00u tot 18:00u naar het programma ‘Toastje Kaviaar” met Joshua Eusman, Ricky Lukassen en Jeffrey Sanders.

Website Jeffrey Sanders
www.jeffreysanders.nl

Written by: VIB Radio

Rate it

Vorig bericht

Bizar

Parkeren een privilege?

PARKEERPLAATS TE KOOP Niet alleen de huizenprijzen vliegen de pan uit, maar ook parkeergarages of simpelweg een parkeerplaats worden steeds duurder. Laatst moest er bijvoorbeeld al ruim 100k afgetikt worden om een Supercar te kunnen parkeren. Kan het nog gekker? Jazeker, in Amsterdam wordt momenteel bijna 500.000 euro gevraagd voor een parkeerplaats. Wees eens eerlijk, wil jij niet ook graag een parkeerplaats in de bekendste en meest exclusieve winkelstraat van […]

today15 februari 2022 2

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%
× APP MET DE STUDIO Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday