Bizar

Parkeren een privilege?

today15 februari 2022 2

Achtergrond
share close

PARKEERPLAATS TE KOOP

Niet alleen de huizenprijzen vliegen de pan uit, maar ook parkeergarages of simpelweg een parkeerplaats worden steeds duurder. Laatst moest er bijvoorbeeld al ruim 100k afgetikt worden om een Supercar te kunnen parkeren. Kan het nog gekker? Jazeker, in Amsterdam wordt momenteel bijna 500.000 euro gevraagd voor een parkeerplaats.

Wees eens eerlijk, wil jij niet ook graag een parkeerplaats in de bekendste en meest exclusieve winkelstraat van Nederland, de P.C. Hooftstraat? Goed nieuws voor iedereen die een eigen parkeerplaats zoekt in Amsterdam. Er staat sinds enkele dagen namelijk een parkeerplaats in Amsterdam te koop op Funda! Je moet er dan wel een bijna 500k voor aftikken, maar dan kun je wel altijd en onbeperkt je Bugatti Chiron kwijt.

Het advies is wel om eerst even contact op te nemen met de makelaar. Aan de hand van de advertentie is namelijk niet met zekerheid te zeggen of jouw Bugatti Chiron ook daadwerkelijk fatsoenlijk geparkeerd kan worden. Sowieso lijkt de hellingshoek niet de beste vriend te worden met welke Supercar dan ook?

De parkeerplaats bevindt zich in een afgesloten en bewaakt complex tegenover één van de toegangen tot het Vondelpark. De straat bevat veel exclusieve kledingwinkels en enkele dure appartementen. Hier bevinden zich onder andere de winkels van grote luxemerken als Cartier, Louis Vuitton, Chanel en Hermès.

Written by: VIB Radio

Rate it

Vorig bericht

Winactie

Winactie: Wie nie WAAG, wie nie WIN

WINACTIE Wie nie WAAG, wie nie WIN Elke dinsdag- en woensdagavond maak jij in het programma De Avondshow bij het spelletje 'Wie nie WAAG, wie nie WIN' kans op een dinerbon van Stadsbierhuys De Waag in Doesburg. Met wie ga jij binnenkort lekker eten? Hoe werkt het? Iedere deelnemer krijgt 90 seconden de tijd om tien vragen goed te beantwoorden. Waar staan de letters 'fl' voor bij de oude Nederlandse gulden? […]

today15 februari 2022 2

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%
× APP MET DE STUDIO Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday