Nieuws

VIB Radio op JUKE

today28 september 2019 34 2

Achtergrond
share close

VIB Radio te horen via JUKE

VIB Radio is al op veel manieren te beluisteren. Naast rechtstreeks via de website, gratis mobiele apps voor iOS en Android en de algemeen bekende app TuneIn is VIB Radio ook te beluisteren via de populaire app JUKE.

Download app

Thuis, onderweg (van je auto tot het openbaar vervoer) of op het werk. Ontdek de JUKE-app voor iOS of Android en luister waar je ook bent naar VIB Radio. Klik op een onderstaande afbeelding om de app voor jouw smartphone of tablet te downloaden.

JUKE-App voor iOS
JUKE-app voor Android

Alle apparaten

JUKE is niet alleen beschikbaar voor jouw smartphone of tablet. Ook in de auto of op de televisie kan jij luisteren naar VIB Radio met de app van JUKE. Klik hieronder voor de mogelijkheden voor jouw situatie.

Geschreven door VIB Radio

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter


0%
× APP MET DE STUDIO Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday