Winactie

Win twee vrijkaarten voor Het Grote Grand-Prix-Circus 2

today15 februari 2022 4

Achtergrond
share close

WINACTIE

HET GROTE GRAND-PRIX-CIRCUS 2

Na het succes van de eerste theatervoorstelling over formule 1 is er nu een vervolg: Het Grote Grand-Prix-Circus 2! Een wervelende voorstelling met Rob Kamphues als spreekstalmeester. Samen met Tom Coronel verzorgt hij de ultieme theaterervaring voor autosportliefhebber.

Verwacht een heerlijke avond vol anekdotes over legendes in de autosport, over – hoe kan het ook anders – Max Verstappen, maar bovenal veel verhalen over eigen ervaringen in een raceauto. Anderhalf uur lang vermaken de mannen de echte Formule 1-fan met verhalen en anekdotes tot de avond uit de bocht vliegt. Het Grote Grand-Prix-Circus 2 is een avond vol vuurwerk met vaste onderdelen zoals een quiz met de zaal, het spelen op professionele race-simulatoren –  iemand uit de zaal mag het opnemen op een racesimulator tegen de Masked Simmer, de geheimzinnige coureur die nog nooit is verslagen en met wie een live-verbinding wordt gelegd vanuit een geheime locatie. En natuurlijk gaat het ook weer over Max.

Win twee vrijkaarten

VIB Radio geeft twee vrijkaarten weg voor een voorstelling van Het Grote Grand-Prix-Circus 2. Stuur een (WhatsApp) bericht met jouw motivatie naar 085-0205920 of stuur een bericht via de gratis VIB Radio app voor iOS of Android. Luister vrijdag 25 februari van 14:00u tot 16:00u naar VIB Radio om te horen of jij hebt gewonnen.

Voorstellingen
– Donderdag 3 maart in Doetinchem
– Vrijdag 4 maart in Alkmaar
– Zaterdag 5 maart in Tilburg
– Woensdag 9 maart in Lelystad
– Vrijdag 11 maart in Alphen a/d Rijn
– Zaterdag 12 maart in Bussum.

Written by: VIB Radio

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Nieuwe carrière voor Ricky Lukassen

PRETTY RICKY ALS SIDEKICK Na zijn deelname aan Temptation Island schoof Ricky Lukassen regelmatig aan als gastpresentator. Dat is blijkbaar (wederzijds) ontzettend goed bevallen. Want Ricky heeft besloten zijn carrière een extra zijaftakking te geven. Voortaan is Ricky Lukassen namelijk de vaste sidekick van Joshua Eusman in het programma 'Toastje Kaviaar'. Elke vrijdagmiddag van 16:00u tot 18:00u hoor je de ervaringen en belevenissen van Joshua en Ricky op VIB Radio. […]

today11 februari 2022 2

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%
× APP MET DE STUDIO Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday