Winactie

Winactie: Wie nie WAAG, wie nie WIN

today15 februari 2022 2

Achtergrond
share close

WINACTIE

Wie nie WAAG, wie nie WIN

Elke dinsdag- en woensdagavond maak jij in het programma De Avondshow bij het spelletje ‘Wie nie WAAG, wie nie WIN’ kans op een dinerbon van Stadsbierhuys De Waag in Doesburg. Met wie ga jij binnenkort lekker eten?

Hoe werkt het?
Iedere deelnemer krijgt 90 seconden de tijd om tien vragen goed te beantwoorden. Waar staan de letters ‘fl’ voor bij de oude Nederlandse gulden? Hoeveel planeten heeft ons zonnestelsel? Of wat betekenen de letters APK? Algemene vragen die iedereen zou moeten kunnen beantwoorden. Lukt het jou om binnen 90 seconden de juiste antwoorden te geven op tien vragen of om op tijd te passen?

Hoe speel je mee?
Meespelen met ‘Wie nie WAAG, wie nie WIN’ is alleen mogelijk als een voorgaande deelnemer jou opgeeft voor een volgende editie.

Terugkijken?
Alle afleveringen van ‘Wie nie WAAG, wie nie WIN’ worden vastgelegd met beeld en geluid en zijn online terug te kijken.

MOGELIJK GEMAAKT DOOR

Meer info? Bezoek de website van Stadsbierhuys De Waag Doesburg

 

 

Written by: VIB Radio

Rate it

Vorig bericht

Winactie

Win twee vrijkaarten voor Het Grote Grand-Prix-Circus 2

WINACTIE HET GROTE GRAND-PRIX-CIRCUS 2 Na het succes van de eerste theatervoorstelling over formule 1 is er nu een vervolg: Het Grote Grand-Prix-Circus 2! Een wervelende voorstelling met Rob Kamphues als spreekstalmeester. Samen met Tom Coronel verzorgt hij de ultieme theaterervaring voor autosportliefhebber.Verwacht een heerlijke avond vol anekdotes over legendes in de autosport, over – hoe kan het ook anders - Max Verstappen, maar bovenal veel verhalen over eigen ervaringen […]

today15 februari 2022 4 2

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%
× APP MET DE STUDIO Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday