Aanbevolen

Mancave VIB Radio

today1 april 2021 789 1 9

Achtergrond
share close

STUDIO VAN VIB Radio

Mancave? Ja, onder de DJ’s heet de studio van VIB Radio stiekem wel een beetje zo. En ergens begrijpen wij het ook wel. Het is technisch een hoogstaande high-end studio én de studio heeft heel veel sfeer! Je voelt je er direct thuis!

Written by: VIB Radio

Rate it

Vorig bericht

Aanbevolen

1e winnaar luxe hotelovernachting

JEFFREY KAN ZIJN KOFFERS PAKKEN! Op vrijdag 26 maart is de eerste winnaar van de winactie 'Oh, what a night!?' live tijdens het programma 'Toastje Kaviaar' bekendgemaakt. Jeffrey Sanders is blij met de gewonnen voucher voor een luxe hotelovernachting bij Van der Valk Gilze in Tilburg. Ricky Lukassen en Jaydi Dubois uit Temptation Island waren op bezoek in de studio en hebben live on air de winnaar bekendgemaakt. Luister en […]

today26 maart 2021 2001 3 2

Opmerkingen plaatsen (1)

Laat een reactie achter

  1. Kevin op 23 april 2021

    Wauw! Wat een gave studio! Nog nooit zoveel sfeer gezien. Complimenten!


0%
× APP MET DE STUDIO Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday