Nieuws

Keuken te koop voor €837,-

today5 januari 2022 4

Achtergrond
share close

KEUKEN TE KOOP

Soms wil je je portemonnee al trekken bij het zien van één foto. Dat gevoel voelen wij in ieder geval heel sterk bij deze foto die sinds 29 december 2021 op Funda gevonden kan worden. Komt dat gevoel door de duidelijk zichtbaar aanwezige wijn in de keuken óf omdat het zo vertrouwd voelt? Hoe dan ook, deze keuken is te koop voor slechts €837,-… (per m²). We leggen het uit.

Naast deze prachtige keuken krijg je er voor €837,- per m² ook nog heel veel hectare grond, een buitenzwembad én een kasteel bij!

Wijnen, wijnen, wijnen!

Straight to the point: deze keuken behoort tot Chateau Marillaux in Frankrijk en je kunt het herkennen als het oude ‘huis’ van de familie Meiland. De eerste twee seizoenen van dé kijkcijferhit ‘Chateau Meiland’ werden in dit chateau opgenomen.

Chateau Marillaux

Het chateau kan je vinden zo’n 12 km van de porseleinstad Limoges: 87700 BEYNAC La Côte (Frankrijk). Met ruim 6,5 hectare grond, 950 m²wonen; 25 kamers waarvan 18 slaapkamers en 4 badkamers en een buitenzwembad is het prima vertoeven op het Franse land.

Foto: Ferry de Kok

VRAAGPRIJS VERLAAGD

Het lukt de familie Meiland al tijden niet om het voormalige bouwval uit 1870 te verkopen. Een half jaar geleden stond Chateau Marrilaux nog te koop voor 1,25 miljoen euro. Twee tussentijdse verlagingen tot uiteindelijk 998.000 euro boden ook geen soulaas.

En zoals het bij de familie hoort passen ze daarom vanaf nu guerrilla marketing toe om het chateau alsnog aan de straatstenen kwijt te raken. Kortom, voor een vraagprijs van slechts €837,- per m² is het chateau nu ook op Funda te vinden.

Bekijk het chateau met tientallen foto’s op Funda.

Written by: VIB Radio

Rate it

Vorig bericht

Vacatures

DJ/presentator

VACATURE DJ PAS JIJ BIJ VIB RADIO? Jij bent een storyteller en weet de aandacht te trekken met je woorden en krijgt vaak te horen dat je een mooie/goede stem hebt. Jouw stem moet daarom gehoord worden! Heb je er stiekem altijd al van gedroomd om DJ te worden? Dan hebben wij goed nieuws! VIB Radio is op zoek naar nieuw talent! Beschik jij over een goede dosis doorzettingsvermogen en […]

today4 januari 2022 240 1 14 2

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%
× APP MET DE STUDIO Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday