Nieuws

Nieuwe website

today23 april 2021 29 1 5

Achtergrond
share close

NIEUWE WEBSITE

Op vrijdag 23 april is de nieuwe website van VIB Radio gelanceerd. Een nieuwe en frisse huisstijl met moderne gebruiksvriendelijke features. De website www.vibradio.nl is in opdracht van VIB Radio ontwikkeld door Adrie IJzermans en Cas Ebbers.

Adrie IJzermans: “We zijn trots deel uit te mogen maken van het VIB Radio project. Tijdens de design- en ontwikkelfase van de nieuwe website hebben wij constant gekeken of de beleving van de VIB Radio bezoeker en luisteraar ook digitaal goed tot z’n recht komt. The Sound of Luxury is immers een totaalbeleving, waar gevoel en emotie een belangrijke plaats inneemt. Een bezoek aan de site moet dit ook zijn. We hebben een gebruiksvriendelijke, overzichtelijke website gebouwd, waar de eerste stap naar een luxe glimlach wordt gezet.”

Geschreven door VIB Radio

Rate it

Soortgelijke berichten

Opmerkingen plaatsen (1)

Laat een reactie achter


0%
× APP MET DE STUDIO Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday