Nieuws

Nieuwe website

today23 april 2021 13 1 5

Achtergrond
share close

NIEUWE WEBSITE

Op vrijdag 23 april is de nieuwe website van VIB Radio gelanceerd. Een nieuwe en frisse huisstijl met moderne gebruiksvriendelijke features. De website www.vibradio.nl is in opdracht van VIB Radio ontwikkeld door Adrie IJzermans en Cas Ebbers.

Adrie IJzermans: “We zijn trots deel uit te mogen maken van het VIB Radio project. Tijdens de design- en ontwikkelfase van de nieuwe website hebben wij constant gekeken of de beleving van de VIB Radio bezoeker en luisteraar ook digitaal goed tot z’n recht komt. The Sound of Luxury is immers een totaalbeleving, waar gevoel en emotie een belangrijke plaats inneemt. Een bezoek aan de site moet dit ook zijn. We hebben een gebruiksvriendelijke, overzichtelijke website gebouwd, waar de eerste stap naar een luxe glimlach wordt gezet.”

Written by: VIB Radio

Rate it

Vorig bericht

Vacatures

WordPress + Elementor expert

VIB Radio IS OP ZOEK NAAR WordPress & Elementor expert----------------------------PAS JIJ BIJ VIB RADIO?Heeft WordPress geen geheimen voor jou en kan je binnen WordPress goed overweg met Elementor? En heb je er stiekem altijd ook al eens van gedroomd om bij een radiostation te werken? Dan hebben wij goed nieuws voor jou: VIB Radio is op zoek naar nieuw talent! Beschik jij over een goede dosis doorzettingsvermogen, kennis van WordPress, […]

today23 april 2021 27 7

Opmerkingen plaatsen (1)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%
× APP MET DE STUDIO Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday