Aanbevolen

Originele inzending winactie

today23 april 2021 78 2 7 5

Achtergrond
share close

We ontvangen wekelijks tientallen originele, leuke en/of grappige inzendingen. Tijdens het programma ‘Toastje Kaviaar’ besloot Joshua om een nieuwe inzending te laten horen. Tja, waarom moeilijk doen?! Zal dit een kanshebber zijn om een luxe hotelovernachting te winnen?

Written by: VIB Radio

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Nieuwe website

NIEUWE WEBSITE Op vrijdag 23 april is de nieuwe website van VIB Radio gelanceerd. Een nieuwe en frisse huisstijl met moderne gebruiksvriendelijke features. De website www.vibradio.nl is in opdracht van VIB Radio ontwikkeld door Adrie IJzermans en Cas Ebbers.Adrie IJzermans: "We zijn trots deel uit te mogen maken van het VIB Radio project. Tijdens de design- en ontwikkelfase van de nieuwe website hebben wij constant gekeken of de beleving van de VIB […]

today23 april 2021 261 5 2

Opmerkingen plaatsen (2)

Laat een reactie achter

  1. VIB Radio op 23 april 2021

    Stop de persen! Dit zou zomaar de winnaar kunnen zijn!? 😉


0%
× APP MET DE STUDIO Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday