Aanbevolen

Originele inzending winactie

today23 april 2021 48 2 7 5

Achtergrond
share close

We ontvangen wekelijks tientallen originele, leuke en/of grappige inzendingen. Tijdens het programma ‘Toastje Kaviaar’ besloot Joshua om een nieuwe inzending te laten horen. Tja, waarom moeilijk doen?! Zal dit een kanshebber zijn om een luxe hotelovernachting te winnen?

Written by: VIB Radio

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Wijntip week 15: Nebla Garnacha

Nebla Garnacha Soepele en vooral fruitige rode wijn. Heldere briljant rode kleur met een paarse gloed. De geur is expressief met veel rood fruit. In de smaak weer rood fruit (bessen) verpakt in een zachte tannine structuur. Een fijne wijn met een mediterraan karakter. Druivenras Garnacha Land Spanje Streek Valencia Oogstjaar 2019 Afsluiting Kurk Inhoud 0,75 Alcoholpercentage 13 Wijnhuis Vicente Gandia Verkrijgbaar bij Gesthuizen Wijnen.

today23 april 2021 65 1 5 2

Opmerkingen plaatsen (2)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%
× APP MET DE STUDIO Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday