Nieuws

Wijntip week 15: Nebla Garnacha

today23 april 2021 65 1 5 5

Achtergrond
share close

Nebla Garnacha

Soepele en vooral fruitige rode wijn.

Heldere briljant rode kleur met een paarse gloed. De geur is expressief met veel rood fruit. In de smaak weer rood fruit (bessen) verpakt in een zachte tannine structuur. Een fijne wijn met een mediterraan karakter.

Druivenras Garnacha
Land Spanje
Streek Valencia
Oogstjaar 2019
Afsluiting Kurk
Inhoud 0,75
Alcoholpercentage 13
Wijnhuis Vicente Gandia

Verkrijgbaar bij Gesthuizen Wijnen.

Written by: VIB Radio

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Nieuwe website

NIEUWE WEBSITE Op vrijdag 23 april is de nieuwe website van VIB Radio gelanceerd. Een nieuwe en frisse huisstijl met moderne gebruiksvriendelijke features. De website www.vibradio.nl is in opdracht van VIB Radio ontwikkeld door Adrie IJzermans en Cas Ebbers.Adrie IJzermans: "We zijn trots deel uit te mogen maken van het VIB Radio project. Tijdens de design- en ontwikkelfase van de nieuwe website hebben wij constant gekeken of de beleving van de VIB […]

today23 april 2021 19 1 5 2

Opmerkingen plaatsen (1)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%
× APP MET DE STUDIO Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday