Wijntip

Wijntip: Misty Cove Landmark Sauvignon Blanc

today14 mei 2021 95 15 5

Achtergrond
share close

WIJNTIP WEEK 19 - 2021

Expressieve, geconcentreerde top Sauvignon Blanc uit Nieuw Zeeland

Een top Sauvignon Blanc uit Marlborough, Nieuw-Zeeland. De kleur is fonkelend en licht. De geur expressief met limoenschil, citroensap, verse kruiden maar ook exotisch fruit als ananas en passievruchten. Voor een Sauvignon is hij best krachtig en geconcentreerd. Onderscheidend. Door de fijne, zachte zuren is er een optimale balans. De lengte is eindeloos, wat iets zegt over de goede kwaliteit.

 

Spijs & moment

Deze Landmark van Misty Cove heeft behoorlijk wat power en is dus ook verrukkelijk bij allerlei gerechten. Denk voor maken van een wijn-spijs combinatie aan garnalen, mosselen, sushi, asperges, kip, salades en lichtere kaassoorten.

Een witte wijn van een blauwe druif komt niet heel vaak voor en al helemaal niet van deze kwaliteit. Deze wijn heeft tonen van rood fruit, lichte kruidigheid en een zacht en romig mondgevoel. Daarna volgt een hele lange nasmaak, heerlijk! Hoe maak je witte wijn van een blauwe druif? De blauwe schil is niet gebruikt voor deze wijn, alleen het vruchtvlees van de druif, hierdoor behoud je de witte kleur. Deze witte wijn heeft, als je goed kijkt, toch een klein beetje een rode gloed.

 
 
Meer informatie over Misty Cove Landmark Sauvignon Blanc?
www.gesthuizenwijnen.nl
 
 
 

VISUAL RADIO: Bekijk een fragment uit Toastje Kaviaar over een andere wijntip van Gesthuizen Wijnen.

Written by: VIB Radio

Rate it

Vorig bericht

Lifestyle

Huisje van John Legend kopen?

Terwijl John Legend en Chrissy Teigen zich comfortabel hebben gevestigd in hun nieuwe huis in Beverly Hills, staat volgens toptenrealestatedeals.com de voormalige woning van het stel die ze in 2016 van Rihanna hebben gekocht nog steeds te koop. Het is het huis in eigentijdse stijl waar ze woonden toen hun twee kinderen werden geboren, het huis dat vaak te zien is op Chrissy's posts op sociale media. Met een van […]

today13 mei 2021 3 2

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%
× APP MET DE STUDIO Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday