Gadgets

Toys for boys (and girls)

today15 juni 2021 6

Achtergrond
share close

Ook deze zomer lijken we verwend te worden met een droge zomer met tropische temperaturen. Met een airconditioning is het thuis prima uit te houden. In ieder geval een plek om even de hitte te kunnen vermijden. Deze zomer is er ook een verkoelende reden en excuus om tóch buiten te blijven: Spyra® One-Waterpistool. Hoewel, dit futuristische waterpistool heeft wel een kanttekening…

Bij het ontwikkelen van dit waterpistool heeft de fabrikant zichzelf een hoog doel gesteld: het beste waterpistool maken dat er ooit was en er ooit zal gaan zijn. Oei, dat is nogal een gedurfde uitspraak. Maar in de context van marketing zullen we hier niet over bakkeleien. Dit is oprecht een waterpistool wat is gemaakt om voor iedereen leuk te zijn. En indrukwekkend is dit waterpistool zonder enige twijfel.

Dit is het eerste waterpistool dat krachtige, individuele waterkogels afschiet in plaats van een enkele waterstroom. Elke waterkogel is gelijk aan de hoeveelheid van een borrelglas en raakt duidelijk doelen tot 8 meter (bij een Powershot tot 12 meter). De tank bevat 624ml en schiet ca. 24 waterkogels die op het digitale verlichte LCD display in procenten worden weergegeven.

Laden (vullen)
Zorg dat je een grote emmer of bak met water in de buurt hebt zodat je snel kunt herladen. En dat gaat met dit waterpistool echt snel en eenvoudig. Dompel hem gewoon in een waterbron en hij laadt binnen 12 seconden volledig op!

Al met al dus een bijzonder waterpistool. Dit is zeer waarschijnlijk het waterpistool waarvan je niet eens wist dat je het nodig had! Waardoor je vrienden zich zullen afvragen ‘what the f*ck’ hen zojuist heeft geraakt. En de dwazen die je uitdagen met hun nietige speelgoed waterpistooltjes zullen snel dekking moeten zoeken. Watergevechten zullen nooit meer hetzelfde zijn.

De kanttekening?
Okay, daar komt ie dan. Hét (enige) nadeel van dit futuristische waterpistool? De prijs! Snotsie, maar liefst €168,95 voor een blauw waterpistool!? Een waterpistool voor 372 ouderwetse Nederlandse florijnen!? Het duiveltje in ons schreeuwt stiekem: “Take my money!”

 

Written by: VIB Radio

Rate it

Vorig bericht

Events

Visite: Rosanne (Bonnie) de With

Zoals elke vrijdagmiddag was er ook deze keer een speciale gast: Rosanne (Bonnie) de With is als gastpresentator aangeschoven bij het programma 'Toastje Kaviaar'. We mogen stellen dat het een bijzondere maar vooral gezellige uitzending was. Rosanne de With heeft live "Ain't No Sunhsine" gezongen, gesproken over de aanleiding en achtergrond van haar eigen nummer "Witte Vlinder" en waarom noemen haar vriendinnen haar 'Bonnie'? Op de laatste vraag kregen de […]

today11 juni 2021 8 2

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%
× APP MET DE STUDIO Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday