Gadgets

‘Fast & Furious’ krijgt een eigen horloge met een behoorlijk prijskaartje

today19 juni 2021 7

Achtergrond
share close

Met de film Fast & Furious 9 op de planning om binnenkort de bioscopen binnen te racen, kan het natuurlijk niet zo zijn dat er geen merchandise op de markt komt. En drinkbekers, tassen en t-shirts is natuurlijk niet iets wat past bij een stoere multimiljarden-franchise. Dus komt er een horloge op de markt. En de prijs liegt er niet om.

©Jacob&Co.

De echte fans willen natuurlijk de auto’s kopen en rijden waar de sterren uit de films in rondscheuren natuurlijk. Maar voor hen die geen rijbewijs hebben, maar wel van een fijn klokwerkje om de pols houden, heeft Jacob & Co. een ideaal product op de markt: de Twin Turbo Furious.

Wie besluit dit horloge te kopen, moet niet alleen een half miljoen euro meenemen, maar ook nog eens geluk hebben dát je ‘m kan kopen. De oplage van deze brute sierraad zal maximaal 9 zijn (9 films, 9 horloges – snappie?!).

De motor van het klokje is een Jacob & Co.-kaliber JCFM05, een handmatig opgewonden uurwerk met maar liefst 832 componenten. De achterkant is van saffierglas en geeft een geweldig beeld van het uurwerk in actie. Het is net een film…

©Jacob&Co.

Written by: VIB Radio

Rate it

Vorig bericht

Wijntip

Wijntip #24: Nebla Garnacha

WIJNTIP WEEK 24 - 2021 De Nebla Garnacha staat voor Spanje. Door het warme klimaat waarin de druiven opgroeien ontstaat er veel diepgang in de druiven. De oogst laat de wijnmaker bewust in de vroege ochtend plaats vinden, zodat alle mooie smaken en de frisheid goed in de druiven blijven. Bij het ruiken van deze wijn waan je je direct in Spanje. De wijn heeft mooie geuren van zwart fruit waarin […]

today18 juni 2021 117 19 2

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%
× APP MET DE STUDIO Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday